Dags för Swexit.

 Så illa som globalisterna inom EU sköter förhandlingarna om importtullar med USA är det hög tid att lämna EU. Tänk att vår framtid ska hänga på en så oansvarig, politisk kameleont som Cecilia Malmström och övriga omdömeslösa toppar inom EU. Ett EU som är lika odemokratiskt och långt från folket som en gång Högsta Sovjet.
I mitt arkiv hittade jag min inbjudan till det som blev organisationen Nej till EEC som tyvärr förlorade folkomröstningen om svenskt EU-medlemskap. Men som segrade i folkomröstningen om Euron.
Kallelsen till detta första möte med EEC-motståndare är daterad den 25 maj 1970. Det kom tio personer till detta historiska möte som startade en av Sveriges största och viktigaste folkrörelse i modern tid: Nej till EEC. ( European Economic Community som sedan blev EU)

Kärnan i motståndet var faktiskt medlemmar i Centern ungdomsförbund. Det var långt innan Stureplanscentern med Annie Lööf och Fredrik Federley i spetsen, efter ideologisk skolning i Timbro, med sin globalism förvillade (läs förstörde) både ungdomsförbundet och Centerpartiet.
Patrik Söderbergs foto.

 

Rune Lanestrand

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: