150 återvändande IS-krigare

gör Sverige mer utsatt för terrorattentat än många andra länder. Därför borde hotbilden ökas till högsta nivån som man nu gjort i England. Inte minst inför finalmatchen mellan Manchester och Ajax på Friends Arena i kväll. Egentlige borde den ställas in.
Att Sverige i dag är i en så utsatt situation var inget ödesbestämt utan har sin grund i 7-klöverns oerhört naiva inställning till radikal islamism.
Att Sverige idag hyser så många farliga islamister inleddes med Fredrik Reinfeldts samarbete med miljöpartiet för att kunna införa sin galna vision om den Humanitära stormakten Sverige.
En för Sverige ytterst lika olycklig som orealistisk tanke som har förts vidare av mp i den rödgröna regeringen. Delvis med stöd av centern.
Miljöpartiet har trots terrorattacken på Drottninggatan t o m en starka kärna i sitt parti som vill ha amnesti för unga som fått avslag på sin asylansökan.
I stället borde man nu lägga kraft på att utvisa både de som fått avslag och samtliga återvändande IS-krigare. Allt för att om möjligt minska risken för nya terrorattacker i vårt land.

Rune Lanestrand

Annonser

5 Responses to 150 återvändande IS-krigare

 1. kellte skriver:

  Inte ett ord om Svensk vapenförsäljning och stöd till krigen i MÖ? Där ligger ju hela fundamentet till ISIS och flyktingströmmarna och inte islam? Den svenska flatheten till den kvarvarande supermakten bäddar för detta. Storbritannien och Frankrike får klä skott när det gäller deras deltagande i MÖ och Sverige inbillar sig att vi ska gå fria från terror. Hur många konflikter deltar svenska trupper i, hur många länder skickar vår regim stödmiljoner till ”rebeller” i Syrien, Libyen, Irak eller Afghanistan? Dra tillbaka allt detta stöd till konfliktregioner och gå tillbaka till det fredsarbete som fanns under 60-80 talet i Sverige så behöver vi inte oroa oss för några terrorister i Sverige, svårare är det inte.

  • Rune Lanestrand skriver:

   Du har rätt vad beträffar varför flyktingarna kommer. Jag tog inte upp detta nu men har skrivit om det många gånger. Här ett exempel. https://runelanestrand.wordpress.com/2010/07/29/vaga-lamna-afghanistan/

  • JAN BENGTSSON skriver:

   Så Sverige har sålt vapen i 1400 år)

   Stäng porten för dessa återvändare!
   Permanent!
   De lär högst sannolikt aldrig bli nyttiga medborgare i Sverige,
   enbart inspiratörer för fler?

   Dra in medborgarskapen obönhörligt,
   även om de fötts i Sverige!

   We could not care less…

   Bevakningen av bara EN ENDA återvändare,
   lär årligen kosta ÅTTASIFFRIGA BELOPP…

   Nog kan vi använda medlen bättre?

   Miljarder årligen!

 2. danosterlund skriver:

  Det behövs nog, dessvärre, fler attentat i Sverige innan politikerna vaknar (om ens då)…….🤔B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: